لازم انگلستان دستگاه مازراتی ایران

لازم: انگلستان دستگاه مازراتی ایران وبگردی مازراتی در ایران خودرو لوکس خودرو لاکچری

گت بلاگز اخبار پزشکی تشخیص فساد مواد غذایی با استفاده از دی ان آ

محققان دانشگاه مک مستر کانادا با استفاده از دی ان آ DNA موفق به ساخت برچسبی شده است اند که فساد مواد غذایی را تشخیص می دهد. این برجسب براق کاملا غیر سمی است.&nb

تشخیص فساد مواد غذایی با استفاده از دی ان آ

تشخیص فساد مواد غذایی با استفاده از دی ان آ

عبارات مهم : باکتری

محققان دانشگاه مک مستر کانادا با استفاده از دی ان آ DNA موفق به ساخت برچسبی شده است اند که فساد مواد غذایی را تشخیص می دهد. این برجسب براق کاملا غیر سمی هست.

به گزارش ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، این برچسب از یک فیلم پلیمری براق غیر سمی تولید شده است است که روی بسته بندی غذا قرار می گیرد و از یک طرف با میکروذرات مولکول های DNA پوشش داده می شود. این ذرات DNAzymes نام دارند. زمانی که پاتوژن هایی مانند ای کولای به این مولکول ها برخورد می کنند، ذرات خاصیت فلوروسنس از خود نشان می دهند. سپس با استفاده از نرم افزار گوشی تلفن همراه یا یکی دیگر از تجهیزات الکترونیکی، خاصیت فلوروسنسی مولکول ها تشخیص داده می شود و می توان نتیجه گرفت محتویات بسته فاسد شده است است.

در واقع مولکول های DNAzyme تکه ای از پروتئین DNA هستند که با استفاده از توالی ژنتیکی، فعالیت خاصی را انجام می دهند، در این مورد توالی ژنتیکی به گونه ای صورت گرفته که مولکول تحت شرایط خاص شکافته می شود. بنابراین زمانی که باکتری در مکانی وجود داشته باشد و این مولکول با باکتری در تماس باشد، مولکول شکافته می شود. اگر تصور شود که DNAzyme مانند یک طناب هست، حضور باکتری ها مانند قیچی است که طناب را در همان ناحیه پاره می کند و در همان لحظه توانایی درخشندگی نشان می دهد که قابل تشخیص باشد. محققان معتقدند تولید انبود این محصول موجب کم کردن قیمت آن می شود و در تمام مواد خوراکی قابل استفاده است.

تشخیص فساد مواد غذایی با استفاده از دی ان آ

یکی دیگر از کاربردهای این روش، بانداژ زخم است که در صورت عفونت و ورود کوچکترین میکروب می تواند هشدار دهد.

هانیه یوسفی و توحید دیدار دو محقق ارشد این پروژه هستند.

محققان دانشگاه مک مستر کانادا با استفاده از دی ان آ DNA موفق به ساخت برچسبی شده است اند که فساد مواد غذایی را تشخیص می دهد. این برجسب براق کاملا غیر سمی است.&nb

نتایج این مطالعه در نشریه ACS Nano انتشار یافته است.

واژه های کلیدی: باکتری | استفاده | مواد غذایی | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz